29 Mart 2013 Cuma

Modern Family


Modern Family
23 Şubat Cumartesi / 19:30 - 20:00
Tür Dizi, Komedi
Yapım
Emmy ödüllerine doymayan, tarzıyla fark yaratan komedi dizisi “Modern Family” ocak ayından itibaren ABD ile aynı anda Dizimax Comedy HD ekranında olacak...

Elimizde üç tane aile ve onun birbirinden farklı üyeleri var. Herbirinin hayat deneyimleri; mutlulukları, üzüntüleri, şaşkınlıkları, başarıları ve daha pek çok şey...



İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle karşımıza çıkıyor. Jay'in eşi ise kendinden yaşça oldukça genç olan Gloria. Jay hem bir yandan Gloria'nın oğlu Manny'ye üvey babalık yaparken bir yandan da genç eşini elinde tutmaya çalışır.

İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çifti. Claire, Jay'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin yaramaz oğulları Luke, erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex olmak üzere üç tane çocukları var.

Üçüncü ailemiz ise gay bir çift olan Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay'in öz oğlu. Bu çiftin, Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder